Laga Kylskåp Stockholm

Frys- och kylskåpsreparationer i norra Stockholm & Roslagen

Våra skickliga frys- och kylskåpsreparatörer har många års erfarenhet och är specialiserade på att laga alla olika slags frysar och kylskåp i de norra delarna av Stockholm och Roslagen. Vanligtvis kan vi skicka ut en certifierad frys- och kylskåpsreparatör med väldigt kort varsel som med största sannolikhet kommer att åtgärda problemet snabbt och enkelt.

 
KONTAKTA OSS
 

Auktoriserad vitvaruspecialist

Vi är en auktoriserad frys- och kylskåpsreparatör, vitvarureparatör och servicegivare för Electrolux-koncernens varumärken: Husqvarna, AEG, Electrolux, Elektro Helios, Zanussi samt Volta.

Reparationer på Electrolux-koncernens kylskåp, frysar och vitvaror under garanti och reklamationstiden

Vi tillhandahåller reservdelar och tillbehör samt utför service och reparationer av era vitvaror även efter garanti- och reklamationstidens utgång.

Några vanligt förekommande kyl- och frysreparationer som vi kontinuerligt åtgärdar:

  • Kylen/frysen arbetar vid felaktiga temperaturer
  • Kylen/frysen fungerar inte eller kyler inte ordentligt
  • Frysen frostar eller läcker vatten

Om något av det ovanstående har inträffat kan du känna dig fullkomligt trygg med att vi på Norrorts Vitvaruservice kommer att lösa uppgiften snabbt och effektivt. Alla våra frys- och kylskåpsreparatörer är certifierade experter och kan åtgärda samtliga vanligt förekommande kylskåp eller frysar.

Laga kylskåp och frysar snabbt och enkelt i norra Stockholm & Roslagen

  1. Boka en kyl- eller frysreparation genom att göra en felanmälan online, alternativt kontakta oss på telefonnummer 08-630 22 00.
  2. Vi kommer att besöka dig så snabbt som möjligt och diagnostisera problemet.
  3. Om det är möjligt kommer vi att byta ut de felaktiga komponenterna redan vid första besöket.
  4. Slutligen kommer vi att testköra din kyl eller frys för att säkerställa att den fungerar som den ska.

Har du några frågor om kyl- och frysreparationer?

Varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-630 22 00. Våra vänliga medarbetare svarar gärna på dina frågor och erbjuder professionell support vid varje tillfälle som ges.

 

Verksamhetsområde
Vallentuna, Upplands Väsby, Sollentuna, Täby, Danderyd, Djursholm, Stocksund, Vaxholm, Åkersberga, Rimbo, Norrtälje, Hallstavik, Edsbro, Skebobruk, Väddö, Björkö, Vätö, Yxlan, Blidö

Märken vi jobbar med

Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med

KONTAKTA OSS