Laga Torktumlare Stockholm

Reparationer & service av torktumlare i norra Stockholm & Roslagen

Har din torktumlare gått sönder? Inga problem, vi har lång erfarenhet inom reparationer av torktumlare i Stockholms norrorter och Roslagen och kan snabbt skicka ut en tekniker till din utvalda adress för att lösa problemet. Våra skickliga vitvarureparatörer har alla verktyg som behövs för att utföra en grundlig felsökningsanalys och därefter reparera din torktumlare.

 
KONTAKTA OSS
 

Nedanför följer några vanliga fel som våra experter snabbt kan åtgärda:

  • Torktumlaren värms inte upp – om den inte värms upp, eller inte gör det tillräckligt effektivt kan det vara ett fel på termostaten. Alternativt kan det vara en termisk säkring som är belägen inuti torktumlaren som behöver bytas ut.
  • Enheten snurrar inte – orsaken är vanligtvis en defekt på drivremmen/motorn/kondensatorn. Alternativt är det torktumlarens trumma som har fastnat. Våra experter kommer att felsöka och vidta nödvändiga åtgärder för att lösa problemet.
  • Kläderna torkar inte ordentligt – vanligtvis orsakas detta av någon form av blockering som stör det normala luftflödet. En skenande eller knäckt ventilationsslang är vanligtvis orsaken. Faktum är att klädhögar snabbt kan spridas helt utom kontroll. Våra certifierade vitvaruspecialister kommer att säkerställa att din torktumlare lagas så snabbt som möjligt!

 

Auktoriserad vitvaruspecialist
Norrorts Vitvaruservice är auktoriserad vitvarureparatör och servicegivare för Electrolux-koncernens varumärken: Husqvarna, AEG, Electrolux, Elektro Helios, Zanussi samt Volta.

Reparationer på Electrolux-koncernens torktumlare under garanti och reklamationstiden
Vi tillhandahåller reservdelar och tillbehör samt utför service och reparationer av era vitvaror även efter garanti- och reklamationstidens utgång.

Specialister på reparationer av torktumlare
Vi reparerar och servar de flesta vanligt förekommande varumärken även efter garanti- och reklamationstidens utgång.

Reservdelar av högsta kvalitet
Vi beställer reservdelarna direkt från tillverkarna. Detta innebär att de reservdelar som vi byter ut håller betydligt längre eftersom de är designade för just din torktumlare.

Fullt utrustade för att laga din torktumlare
Du behöver inte beställa reservdelar från någon annan aktör. Våra experter kommer att ta med sig både verktyg och de reservdelar som behövs för att lösa uppgiften.

Boka en reparation av din torktumlare redan idag!

Våra skickliga vitvarureparatörer kan vanligtvis bokas in med väldigt kort varsel. Vi förstår att det brådskar när din torktumlare har gått sönder och vi kommer att göra vårt absolut bästa för att hjälpa dig så snabbt som möjligt. För att göra en felanmälan och boka in en certifierad vitvarureparatör omgående, klicka här. Om du har några frågor om vår tjänst inom service och reparationer av torktumlare i norra Stockholm och Roslagen, ring oss gärna på 08-630 22 00.

 

Verksamhetsområde
Vallentuna, Upplands Väsby, Sollentuna, Täby, Danderyd, Djursholm, Stocksund, Vaxholm, Åkersberga, Rimbo, Norrtälje, Hallstavik, Edsbro, Skebobruk, Väddö, Björkö, Vätö, Yxlan, Blidö

Märken vi jobbar med

Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med

KONTAKTA OSS