Vitvaruservice Stockholm

Electrolux Service

Välkommen att beställa vitvaruservice i norra Stockholm!

För att vi ska kunna göra en så bra preliminär felbedömningen som möjligt behöver vi få en så detaljerad bild av felet som möjligt. Därför är det även viktigt att du anger modell och produktnummer. För att vi på ett smidigt sätt ska kunna återkoppla till er behöver vi även din e-post och ett telefonnummer där ni kan nås dagtid.

 
KONTAKTA OSS

 

Vi på Norrorts Vitvaruservice reparerar de flesta på marknaden förekommande varumärken och hjälper dig med allt från Electrolux service till reparation av produkter från Husqvarna och övriga vitvarumärken. Under garanti- och reklamationstiden ska varumärkets auktoriserade service givare göra service på hushållsprodukter.

Norrorts Vitvaruservice är en auktoriserad service givare för Electrolux koncernens varumärken, Electrolux, Husqvarna, Elektro Helios, AEG, Zanussi och Volta.

Vi kan även hjälpa dig att hitta Electrolux reservdelar som passar till
Electroluxkoncernens alla vitvaror.

Boka din vitvaruservice i norra Stockholm idag!

08-630 22 00

Märken vi jobbar med

Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med

KONTAKTA OSS