Laga Spis Stockholm

Ugn- och spisreparationer i norra Stockholm & Roslagen

Med många års erfarenhet inom spis- och ugnsreparationer i Stockholm och Roslagen kan du känna dig säker på att Norrorts Vitvaruservice är ett tryggt val. Vårt primära fokus ligger alltid på att uppnå total kundnöjdhet, då vi vet att nöjda kunder är den bästa vägen för vår egen framgång.

 
KONTAKTA OSS
 

Reparationer och service av alla modeller och varumärken av spisar och ugnar

Var och en av våra specialister som utför service, samt spis- och ugnsreparationer är certifierade experter och har arbetat som ugns- och spisreparatörer i norra Stockholm och Roslagen under många år. Deras långa erfarenhet innebär att de kan fixa praktiskt taget alla modeller, oavsett varumärke.

Auktoriserad vitvaruspecialist

Norrorts Vitvaruservice är auktoriserad ugn- och spisreparatör, vitvarureparatör och servicegivare för Electrolux-koncernens varumärken: Husqvarna, AEG, Electrolux, Elektro Helios, Zanussi samt Volta.

Reparationer på Electrolux-koncernens ugnar, spisar och vitvaror under garanti och reklamationstiden

Vi tillhandahåller reservdelar och tillbehör samt utför service och reparationer av era vitvaror även efter garanti- och reklamationstidens utgång.

Flexibel schemaläggning

Våra tekniker kan vanligtvis bokas in väldigt snabbt för en spis- eller ugnsreparation i Stockholms norrorter och Roslagen, ibland redan samma dag som du gjorde en felanmälan. Vi på Norrorts Vitvaruservice är flexibla och du kan boka in oss måndag-fredag på en tid som passar dig.

Personliga underhållsråd för spisar och ugnar

Dagens köksapparater är effektivare och kraftfullare än någonsin, men de är också mer utsatta för skador och slitage på grund av deras känsliga komponenter. Som kund hos oss kommer våra skickliga vitvarureparatörer att ge dig värdefulla tips för att hjälpa dig att hålla dina köksapparater i toppskick.

Har du några frågor om ugns- och spisreparationer som du vill ställa till oss på Norrorts Vitvaruservice? Ring oss gärna nu på 08-630 22 00.

 

Verksamhetsområde
Vallentuna, Upplands Väsby, Sollentuna, Täby, Danderyd, Djursholm, Stocksund, Vaxholm, Åkersberga, Rimbo, Norrtälje, Hallstavik, Edsbro, Skebobruk, Väddö, Björkö, Vätö, Yxlan, Blidö

Märken vi jobbar med

Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med

KONTAKTA OSS