Laga Tvättmaskin Stockholm

Tvättmaskinsreparationer i norra Stockholm & Roslagen

I dagens hektiska samhälle där varje sekund räknas är det nästan omöjligt att leva utan en tvättmaskin. Vi på Norrorts Vitvaruservice förstår din frustration om din tvättmaskin har gått sönder och kan hjälpa dig att återställa tvättmaskinen till det normala, oavsett om den exempelvis vägrar att:

  • Snurra
  • Starta
  • Fylla på vatten
  • Dränera vatten

 
KONTAKTA OSS
 

Vad du kan förvänta dig när du anlitar Norrorts Vitvaruservice för en tvättmaskinsreparation i norra Stockholm & Roslagen

Långsiktighet
Att spendera pengar på bristfälliga reparationer som förmodligen ändå kommer att innebära att tvättmaskinen snart börjar strula igen är inte det smartaste alternativet. Reservdelarna som vi levererar kommer direkt från tillverkarna för att säkerställa optimal prestanda även under stor arbetsbelastning.

Specialister på tvättmaskinsreparationer
Alla våra tvättmaskinsreparatörer har gedigen utbildning och är sanna experter. De känner till de inre funktionerna hos både äldre och nyare tvättmaskinsmodeller.

Auktoriserad vitvaruspecialist
Norrorts Vitvaruservice är auktoriserad tvättmaskinsreparatör, vitvarureparatör och servicegivare för Electrolux-koncernens varumärken: Husqvarna, AEG, Electrolux, Elektro Helios, Zanussi samt Volta.

Reparationer på Electrolux-koncernens tvättmaskiner och vitvaror under garanti och reklamationstiden
Vi tillhandahåller reservdelar och tillbehör samt utför service och reparationer av era vitvaror även efter garanti- och reklamationstidens utgång.

Kvalitetsresultat
Många andra företag är snabba med att garantera sitt arbete men tvekar oftast att göra det när det verkligen är dags. Vi på Norrorts Vitvaruservice garanterar alltid vårt arbete och levererar kontinuerligt våra jobb enligt bästa möjliga kvalitetsstandard.

Expertråd & Underhållstips
För att få ut maximalt av en tvättmaskin måste du veta hur du underhåller den på bästa sätt. På begäran kan våra tvättmaskinsreparatörer ge dig användbara tips som hjälper dig att förlänga din tvättmaskins livslängd avsevärt.

Har du några frågor om tvättmaskinsreparationer i Stockholm?

Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss. Ring oss gärna nu på 08-630 22 00. Om det brådskar och du vill få en tvättmaskinsreparatör till din utvalda adress i de norra delarna av Stockholm eller Roslagen så snabbt som möjligt, klicka här.

 

Verksamhetsområde
Vallentuna, Upplands Väsby, Sollentuna, Täby, Danderyd, Djursholm, Stocksund, Vaxholm, Åkersberga, Rimbo, Norrtälje, Hallstavik, Edsbro, Skebobruk, Väddö, Björkö, Vätö, Yxlan, Blidö

Märken vi jobbar med

Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med Varumärken Norrorts Vitvaruservice arbetar med

KONTAKTA OSS